Přejít na obsah >>

Registrace – registrační formulář

* takto označené údaje musí být vyplněny

Ochrana osobních údajů – firma BATTEX, spol. s r.o. garantuje, že získané osobní údaje budou zpracovávány ve smyslu zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a budou použity pouze pro bezproblémový chod našeho internetového obchodu. Získané údaje nebudou poskytnuty třetí straně s výjimkou údajů potřebných pro doručení zboží, které budou předány přepravní společnosti.

Fakturační údaje

(zadání telefonního čísla může výrazně usnadnit doručení zboží – přepravce předem kontaktuje zákazníka telefonicky za účelem dohodnutí termínu doručení)

Údaje pro doručení zboží

Údaje pro doručení zboží jsou předány přepravní společnosti a na jejich základě je zboží doručeno. Pokud nejsou údaje vyplněny, budou pro doručení použity fakturační údaje.

Údaje pro přístup do obchodu

 pro kontrolu překlepů

Zákazník: nepřihlášen

Jsou zobrazovány maloobchodní ceny.

Chcete nakupovat za velkoobchodní či smluvní ceny?

Online podpora

Obchodní záležitosti

Milena Franková

ICQ: 442108804 ICQ status

tel: (+420) 312 510 011

e-mail: battex@battex.cz

Radka Špalková

tel: (+420) 312 510 009

e-mail: obchod@battex.cz

Pavel Veselý

tel: (+420) 312 510 001

e-mail: vesely@battex.cz

Technická podpora

Luděk Stehlík

ICQ: 150744332 ICQ status

tel: (+420) 312 510 002

e-mail: stehlik@battex.cz

Potřebujete nabodovat vývody nebo vyrobit baterii z více akumulátorů nebo článků?

Naše služby

Repase

Školení a poradenství

Rychlé info

Proč se registrovat?

Získejte výhodnější ceny, pravidelné informace a spoustu dalších výhod.

Osobní údaje

Jakým způsobem nakládáme se získanými osobními údaji.

Doprava a platba

Možné způsoby dopravy zboží a platby.

Časté dotazy

Nejčastější dotazy našich zákazníků a odpovědi na ně.

Novinky

Zobrazit detail výrobku 2P1S-ER14505M-DV

2P1S-ER14505M-DV

Primární Li baterie - 3,6 V - 4,4 Ah - s konektorem

225,30 Kč s DPH

Zobrazit detail výrobku BTX-GX02

BTX-GX02

Li-Ion - 3,6 V - 5200 mAh - 18,72 Wh pro NEXGO

495,66 Kč s DPH

Zobrazit detail výrobku CPXC 170-12 - určeno pro cyklický provoz

CPXC 170-12 - určeno pro cyklický provoz

VRLA baterie 12 V / 170 Ah

13 197,95 Kč s DPH

Zobrazit detail výrobku Systém pro skladování energie - ESS Z

Systém pro skladování energie - ESS Z

Li-Ion - 54,8 V / 162 Ah - UPS

146 742,75 Kč s DPH

zobrazit všechny novinky >>