Přejít na obsah >>

Registrace – registrační formulář

* takto označené údaje musí být vyplněny

Ochrana osobních údajů – firma BATTEX, spol. s r.o. garantuje, že získané osobní údaje budou zpracovávány ve smyslu zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a budou použity pouze pro bezproblémový chod našeho internetového obchodu. Získané údaje nebudou poskytnuty třetí straně s výjimkou údajů potřebných pro doručení zboží, které budou předány přepravní společnosti.

Fakturační údaje

(zadání telefonního čísla může výrazně usnadnit doručení zboží – přepravce předem kontaktuje zákazníka telefonicky za účelem dohodnutí termínu doručení)

Údaje pro doručení zboží

Údaje pro doručení zboží jsou předány přepravní společnosti a na jejich základě je zboží doručeno. Pokud nejsou údaje vyplněny, budou pro doručení použity fakturační údaje.

Údaje pro přístup do obchodu

 pro kontrolu překlepů

Zákazník: nepřihlášen

Jsou zobrazovány maloobchodní ceny.

Chcete nakupovat za velkoobchodní či smluvní ceny?

Online podpora

Obchodní záležitosti

Milena Franková

ICQ: 442108804 ICQ status

tel: (+420) 312 510 011

e-mail: battex@battex.cz

Radka Špalková

tel: (+420) 312 510 009

e-mail: obchod@battex.cz

Pavel Veselý

tel: (+420) 312 510 001

e-mail: vesely@battex.cz

Technická podpora

Luděk Stehlík

ICQ: 150744332 ICQ status

tel: (+420) 312 510 002

e-mail: stehlik@battex.cz

Na všechny nabízené baterie do notebooků poskytujeme záruku 2 roky

Naše služby

Repase

Školení a poradenství

Rychlé info

Proč se registrovat?

Získejte výhodnější ceny, pravidelné informace a spoustu dalších výhod.

Osobní údaje

Jakým způsobem nakládáme se získanými osobními údaji.

Doprava a platba

Možné způsoby dopravy zboží a platby.

Časté dotazy

Nejčastější dotazy našich zákazníků a odpovědi na ně.

Novinky

Zobrazit detail výrobku 1S1P-INT174565 xtd SAS

1S1P-INT174565 xtd SAS

Li-Ion - 3,65 V - 4 Ah s elektronikou, P/N SAFT:07971H

2 433,97 Kč s DPH

Zobrazit detail výrobku 1S1P-MP176065 xlr SAS

1S1P-MP176065 xlr SAS

SAFT - Li-Ion - 3,65 V - 6,8 Ah - s elektronikou 5A - P/N: 70186P

2 216,14 Kč s DPH

Zobrazit detail výrobku 6LR61 - Maxell

6LR61 - Maxell

Alkalická primární baterie 9 V - 6LR61 - BL1

46,96 Kč s DPH

Zobrazit detail výrobku LED campingové světlo - 3 v 1 -  skládací - Goobay

LED campingové světlo - 3 v 1 - skládací - Goobay

kempingová svítilna s 1 x LED - 1 W

195,66 Kč s DPH

zobrazit všechny novinky >>