Přejít na obsah >>

Registrace – registrační formulář

* takto označené údaje musí být vyplněny

Ochrana osobních údajů – firma BATTEX, spol. s r.o. garantuje, že získané osobní údaje budou zpracovávány ve smyslu zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a budou použity pouze pro bezproblémový chod našeho internetového obchodu. Získané údaje nebudou poskytnuty třetí straně s výjimkou údajů potřebných pro doručení zboží, které budou předány přepravní společnosti.

Fakturační údaje

(zadání telefonního čísla může výrazně usnadnit doručení zboží – přepravce předem kontaktuje zákazníka telefonicky za účelem dohodnutí termínu doručení)

Údaje pro doručení zboží

Údaje pro doručení zboží jsou předány přepravní společnosti a na jejich základě je zboží doručeno. Pokud nejsou údaje vyplněny, budou pro doručení použity fakturační údaje.

Údaje pro přístup do obchodu

 pro kontrolu překlepů

Zákazník: nepřihlášen

Jsou zobrazovány maloobchodní ceny.

Chcete nakupovat za velkoobchodní či smluvní ceny?

Online podpora

Obchodní záležitosti

Milena Franková

ICQ: 442108804 ICQ status

tel: (+420) 312 510 011

e-mail: battex@battex.cz

Petra Carvanová

tel: (+420) 312 510 009

e-mail: expedice@battex.cz

Pavel Veselý

tel: (+420) 312 510 001

e-mail: vesely@battex.cz

Technická podpora

Luděk Stehlík

ICQ: 150744332 ICQ status

tel: (+420) 312 510 002

e-mail: stehlik@battex.cz

Potřebujete nabodovat vývody nebo vyrobit baterii z více akumulátorů nebo článků?

Naše služby

Repase

Školení a poradenství

Rychlé info

Proč se registrovat?

Získejte výhodnější ceny, pravidelné informace a spoustu dalších výhod.

Osobní údaje

Jakým způsobem nakládáme se získanými osobními údaji.

Doprava a platba

Možné způsoby dopravy zboží a platby.

Časté dotazy

Nejčastější dotazy našich zákazníků a odpovědi na ně.

Novinky

Zobrazit detail výrobku 3P10-N0508

3P10-N0508

Nabíječ NiMH baterií - 4S (4,8V) - nabíjecí proud 0,8 A

476,10 Kč s DPH

Zobrazit detail výrobku 3PL0508S (5 W)

3PL0508S (5 W)

Nabíječ Li-Ion baterií (2S - 7,2 V) - nabíjecí proud 0,6 A

404,36 Kč s DPH

Zobrazit detail výrobku UniLux PRO Li-Ion s příslušenstvím

UniLux PRO Li-Ion s příslušenstvím

Akumulátorová svítilna AccuLux - UniLux PRO s příslušenstvím

2 060,92 Kč s DPH

Zobrazit detail výrobku US18650VTC6 - Sony 3,0 Ah

US18650VTC6 - Sony 3,0 Ah

Li-Ion - 3,6 V - 3,0 Ah pro velké odběrové proudy až 30 A

234,79 Kč s DPH

zobrazit všechny novinky >>